Yritys

Yritys

KJH-COMP OY

OHUTLEVYMEKANIIKAN EDELLÄKÄVIJÄ

KJH-Comp Oy on vuonna 2009 perustettu ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia että valmiita kokonaisuuksia. Ydintoimintaamme ovat hitsatut teräsrakenteet ja pitkälle viedyt kokoonpanot lopputestauksineen. 75 rautaista ammattilaista ja moderni laitekanta takaavat asiakkaillemme laadukkaat toimitukset. Pyrimme toiminnallamme parantamaan niin asiakkaidemme kuin oman yrityksemme kilpailukykyä.
 
Toimitilamme (6800 m²) sijaitsevat Alahärmässä hyvien logististen yhteyksien varrella.

 

”Tinkimätön asenne, vuosikym­menten ammattitaito, jatkuva kehitystyö ja investoinnit uusimpaan teknologiaan takaavat täydelliset lähtökohdat asiakkaan kuunteluun ja joustavien ratkaisujen löytämiseen.” 

Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja 

 

 

3 syytä valita KJH-Comp

1) Kattava palveluvalikoima

Palveluvalikoimamme on Suomessa harvinaisen laaja, ja kehitämme sitä jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

 

Näin pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun hyvinkin erilaisiin haasteisiin. Lisäksi helpotamme asiakkaamme arkea hallitsemalla koko prosessin levystä valmiiksi tuotteeksi. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan kokonaisuuden.

2) Virheetöntä laatua toimitusvarmasti

Laadunhallinnan tärkeys korostuu haastavissa ja monimutkaisissa tuotantokokonaisuuksissa. Me takaamme kaikille asiakkaillemme virheettömät toteutukset ja toimitusvarmuuden.

 

Lupauksen takeena ovat moderni laitekanta, rautaiset ammattilaisemme, pitkän kokemuksen hiomat tuotantoprosessit – sekä selkäranka, joka ei murru haastavienkaan toimeksiantojen edessä.

3) Joustamme asiakkaan tarpeiden mukana 

Asiakasyritystemme kilpailukyvyn parantaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Joustavuutemme taustalla on asiakkaan kuuntelu, ratkaisujen räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan, ja tarjoamalla aina tehokkaimman tavan toteuttaa toimeksianto.

 

 

 

 

Tule mukaan edelläkävijäksi

Kartoitamme jatkuvasti alan parhaita tekijöitä. Oletko metallialan ammattilainen, jolle työn laatu ja asiakaskeskeisyys ovat yhtä tärkeitä arvoja kuin meille?

 

Tule meille töihin ›

 

Mainostoimisto Semio