Yritys

Etusivu » Yritys

KJH-COMP OY

OHUTLEVYMEKANIIKAN EDELLÄKÄVIJÄ

KJH-Comp Oy on vuonna 2009 perustettu ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia että valmiita kokonaisuuksia. Ydintoimintaamme ovat hitsatut teräsrakenteet ja pitkälle viedyt kokoonpanot lopputestauksineen. 50 rautaista ammattilaista takaavat asiakkaillemme laadukkaat toimitukset. Pyrimme toiminnallamme parantamaan niin asiakkaidemme kuin oman yrityksemme kilpailukykyä.
 
Toimitilamme (4200 m²) sijaitsevat Alahärmässä hyvien logististen yhteyksien varrella.

 

Moderni laitekanta

Ajanmukainen laitekanta mahdollistaa haastavimpienkin töiden tehokkaan toteuttamisen. Siksi päivitämme konekantaamme jatkuvasti vastaamaan markkinoiden viimeisintä teknologiaa.

 

Tutustu laitekantaamme ›

 

Mitään hukkaamatta

Tehokkuus näkyy toiminnassamme monin tavoin. Tuotantoprosesseissa se syntyy viimeiseen saakka hiotuista toimintatavoista ja siisteistä tuotantotiloista. Me myös uusiokäytämme kaiken hukkamateriaalin ja pienennämme samalla tehokkaasti hiilijalanjälkeämme. Näin emme hukkaa mitään: emme omaa aikaamme, asiakkaamme aikaa – emmekä meille kaikille tärkeitä luonnonvaroja.

 

 

LAATU TOIMINNAN TAKEENA

”Tinkimätön asenne, vuosikym­menten ammattitaito, jatkuva kehitystyö, ja investoinnit uusimpaan teknologiaan takaavat täydelliset lähtökohdat asiakkaan kuunteluun, ja joustavien ratkaisujen löytämiseen.”
Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja

 

 

Laatu

Emme tingi laadusta tai palvelusta, vaan takaamme kaikille asiakkaillemme virheettömät toteutukset ja toimitusvarmuuden. Pyrimme toiminnallamme parantamaan sekä yrityksemme että asiakkaidemme kilpailukykyä.

Ammattitaito

Henkilöstömme koostuu rautaisista ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus alalta. Arvostamme työtämme ja haluamme oppia jatkuvasti uutta, jotta voimme kehittää toimintaamme eteenpäin.

Joustavuus

Kuuntelemme asiakastamme ja pyrimme aina vaivattomaan asioiden hoitoon. Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun.

 

Tule mukaan edelläkävijäksi

Kartoitamme jatkuvasti alan parhaita tekijöitä. Oletko metallialan ammattilainen, jolle työn laatu ja asiakaskeskeisyys ovat yhtä tärkeitä arvoja kuin meille?

 

Tule meille töihin ›