Hitsaukset

Hitsaukset

Hitsausten huomaamatonta laatua

Siistit ja kestävät hitsaussaumat vaativat ammattitaitoa, ymmärrystä hitsattavien materiaalien ominaisuuksista sekä tietenkin oikeat koneet. Henkilökunnallamme on laaja kokemus viimeistellyistä pinnoista ja käytössään modernit ja kattavat hitsauslaitteistot. Lopputulos täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset.

 

14 hitsauspisteen sekä pistehitsauskoneiden ja -pihtien lisäksi käytössämme on korkean suorituskyvyn Motoman-hitsausrobotti. Automatisointi mahdollistaa hitsaukset ainutlaatuisella tehokkuudella ja virheettömyydellä.

 

Ota yhteyttä ›

”Tinkimätön asenne, vuosikym­menten ammattitaito, jatkuva kehitystyö, ja investoinnit uusimpaan teknologiaan takaavat

täydelliset lähtökohdat asiakkaan kuunteluun, ja joustavien ratkaisujen löytämiseen.”

 

Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja

Kattava palvelu

 

Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan hyvinkin erilaisiin haasteisiin kokonaisratkaisun. Lisäksi helpotamme asiakkaamme arkea hallitsemalla koko prosessin levystä valmiiksi tuotteeksi.

Laatu

 

Takaamme kaikille asiakkaillemme virheettömät toteutukset ja toimitusvarmuuden. Lupauksen takeena ovat moderni laitekanta, rautaiset ammattilaisemme, pitkällä kokemuksella hiotut tuotantoprosessit – sekä selkäranka, joka ei murru haastavienkaan toimeksiantojen edessä.

Joustavuus

 

Asiakasyritystemme kilpailukyvyn parantaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Joustavuutemme syntyy kuuntelemalla asiakasta, räätälöimällä ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarjoamalla aina tehokkaimman tavan toteuttaa toimeksianto.

 

Palveluihimme luottavat
alueen suurimmat toimijat

Katso referenssit ›

Ohutlevy laserleikkaus
Rekrytointi
Mainostoimisto Semio