Putkilaser

Putkilaser

Uusi ulottuvuus laserleikkaukseen 

Putkilaserilla putkien, profiilien ja avoprofiilien leikkaus onnistuu sellaisella nopeudella ja tarkkuudella, joita muilla menetelmillä ei voi saavuttaa. Moderni putkilaserjärjestelmämme mahdollistaa asiakkaillemme erittäin monipuolisen palvelukokonaisuuden.

 

Käytössämme on TruLaser Tube 7000 –putkilaser, jonka syöttönopeudet ovat erinomaisia myös pienempiä muotoja leikattaessa. Tämä on merkittävä etu tuottavuuden kannalta, etenkin ohuempia materiaaleja käsiteltäessä. Laite on tehokas myös pieniä eriä käsiteltäessä, ja sillä voidaan työstää niiin neliö- ja suorakaideputket kuin pyöreät putket sekä profiili- ja U-palkit.

 

Putkilaserillamme pystymme käsittelemään kappaleita, joiden pituus on enintään 6500 millimetriä ja halkaisija enintään 254 millimetriä. Ainevahvuus teräksellä enintään 10 millimetriä.

Ota yhteyttä ›

”Tinkimätön asenne, vuosikym­menten ammattitaito, jatkuva kehitystyö, ja investoinnit uusimpaan teknologiaan takaavat

täydelliset lähtökohdat asiakkaan kuunteluun, ja joustavien ratkaisujen löytämiseen.”

 

Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja

Kattava palvelu

 

Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan hyvinkin erilaisiin haasteisiin kokonaisratkaisun. Lisäksi helpotamme asiakkaamme arkea hallitsemalla koko prosessin levystä valmiiksi tuotteeksi.

Laatu

 

Takaamme kaikille asiakkaillemme virheettömät toteutukset ja toimitusvarmuuden. Lupauksen takeena ovat moderni laitekanta, rautaiset ammattilaisemme, pitkällä kokemuksella hiotut tuotantoprosessit – sekä selkäranka, joka ei murru haastavienkaan toimeksiantojen edessä.

Joustavuus

 

Asiakasyritystemme kilpailukyvyn parantaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Joustavuutemme syntyy kuuntelemalla asiakasta, räätälöimällä ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan, ja tarjoamalla aina tehokkaimman tavan toteuttaa toimeksianto.

 

Palveluihimme luottavat
alueen suurimmat toimijat

Katso referenssit ›

Ohutlevy laserleikkaus
Rekrytointi
Mainostoimisto Semio