Tästä alkaa urasi edelläkävijänä

Tästä alkaa urasi edelläkävijänä

Etusivu » Rekry

 

KJH-Comp on ohutlevymekaniikan edelläkävijä, joka tuottaa sopimusvalmistuksena niin yksittäiset levyosat kuin valmiit kokonaisuudet. Ydintoimintaamme ovat hitsatut teräsrakenteet ja pitkälle viedyt kokoonpanot lopputestauksineen. Palvelemme tuotteillamme alueemme suurimpia toimijoita 70 rautaisen ammattilaisen voimin. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Alahärmässä.

 

Laatumme alkaa työn puitteista

Meillä pääset työskentelemään hyvin johdetussa, nykyaikaisessa ja kehittyvässä työympäristössä. Käytössäsi on viimeisintä teknologiaa edustavat laitteet ja kokeneiden ammattilaisten viimeisin tietotaito. Työturvallisuudestasi huolehditaan asianmukaisesti, ja saat laadukkaasta työstäsi kilpailukykyisen korvauksen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

VAKAA JA SITOUTUNUT TYÖNANTAJA

 

Olemme kehittyvä ja kasvava yritys, joka on toiminut alalla jo pitkään. Sitoudumme työntekijöihimme ja varmistamme, että sinulla on kaikki mitä tarvitset viihtyäksesi ja jaksaaksesi työssäsi paremmin.

Kehityt ja kasvat mukanamme

 

Edelläkävijänä hyödyt viimeisimmästä tietotaidosta ja pääset kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Tarjoamme tukea ja mahdollisuuksia myös työuralla etenemiseen.

MONIPUOLISET HENKILÖSTÖEDUT

 

Tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaseteleitä kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin tukemiseen. Laajennetun tapaturmavakuutuksemme ansiosta saat terveydenhuollon palveluita nopeasti myös vapaa-ajalla.

Mitä odotamme sinulta?

Panostamme työmme laatuun ja hyvään asiakaskokemukseen. Tätä odotamme myös työntekijöiltämme – arvoihimme sitoutumisen palkitsemme kilpailukykyisellä palkkauksella ja hyvillä henkilöstöeduilla.

 

Arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:
  • huolellisuus – jaksat huolehtia tarkkuudesta ja turvallisuudesta myös kiireessä tai suuria sarjoja työstettäessä
  • joustavuus – sopeudut hyvin vaihteleviin tilanteisiin
  • täsmällisyys ja luotettavuus – ymmärrät vastuusi osana asiakassuhteitamme

Monissa työtehtävissä  myös hyvä fyysinen kunto on tarpeen.

 

Katsomme metallialan koulutuksen ja työkokemuksen eduksi.
Vielä tärkeämpää meille on kuitenkin positiivinen asenne työhön, joten myös uudet tulokkaat alalle ovat tervetulleita.

 

Olisitko sinä seuraava edelläkävijämme? Laita rohkeasti hakemusta!

Täytä avoin hakemus ›

Mainostoimisto Semio