Tästä alkaa urasi edelläkävijänä

Etusivu » Rekry

KJH-Comp on ohutlevymekaniikan edelläkävijä, joka tuottaa sopimusvalmistuksena niin yksittäiset levyosat kuin valmiit kokonaisuudet. Ydintoimintaamme ovat hitsatut teräsrakenteet ja pitkälle viedyt kokoonpanot lopputestauksineen. Palvelemme tuotteillamme alueemme suurimpia toimijoita 70 rautaisen ammattilaisen voimin. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Alahärmässä.

 

Laatumme lähtee työn puitteista

Oli kyse sitten lopputuotteesta, asiakaskokemuksesta tai työssä viihtymisestä, toimintaamme ohjaa laatu. Jotta voimme tarjota asiakkaallemme joustavan ja laadukkaan palvelun, panostamme työn puitteisiin, hyvään johtamiseen sekä työn mielekkyyteen. Meillä on matala hierarkia sekä hyvähenkinen työyhteisö, jossa jokaista kuunnellaan.

Mitä me tarjoamme sinulle?

VAKAA JA SITOUTUNUT TYÖNANTAJA

 

Olemme kehittyvä ja kasvava yritys, joka on toiminut alalla jo pitkään. Meidät tunnetaan alueen suurimpien toimijoiden yhteistyökumppanina, joka palvelee asiakkaitaan ensiluokkaisella laadulla ja joustavuudella.

Kehity ja kasva mukanamme

 

Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Kasvavana yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden edetä uralla eteenpäin.

MONIPUOLISET HENKILÖSTÖEDUT

 

Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää. Tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaseteleitä hyvinvoinnin tukemiseen myös vapaa-ajalla. Laajennetun tapaturmavakuutuksemme ansiosta saat hoitoa nopeasti myös vapaa-ajalla.

Mitä odotamme sinulta?

 

Meillä menestyminen on taattua, jos olet tarkkaavainen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 

Katsomme metallialan koulutuksen ja työkokemuksen eduksi. Tärkein ominaisuutesi on aina kuitenkin asenne: osaat tarttua työhön itsenäisesti ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Avoin hakemus ›