Rekry

Etusivu » Rekry

Avoimet työpaikat

 

KJH-Comp rekrytoi – tule osaksi särmää kokoonpanoamme

Hallitsetko monta rautaa tulessa ja loistat johtamistaidoillasi? Tai työskenteletkö mieluusti asiakasrajapinnassa, asiakkaan ongelmia ratkoen? Vai kiinnostaisiko ennemmin tuotannon työt osana hyvin hallittua kokonaisuutta?

Rekrytoimme jatkuvasti tiimiimme timanttisia osaajia!

 

Tartu nyt tilaisuuteen työskennellä yrityksessä, jossa työn puitteet antavat ammattitaitosi loistaa.

 

Haemme osaavaan joukkoomme metallialan ammattilaisia, joilla on positiivinen asenne sekä halu kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen hannu.lahtinen@kjh-comp.fi tai täytä tietosi kohtaan HAKIJAN TIEDOT.

 

HAE MEILLE KESÄTÖIHIN!

Tarjoamme monipuolisia kesätöitä kone- ja metallialan tai muun teknisen alan opiskelijoille tai metallialalle aikoville. Kesätyöpaikkoja on avoinna kokoonpanossa, hitsauksessa, särmäyksessä jne. Aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan sinulle eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työn tekemiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hannu.lahtinen@kjh-comp.fi tai täytä tietosi kohtaan HAKIJAN TIEDOT.

 

 

Hae työpaikkaa

 

Hakijan tiedot
*
*
*
Kokemus
*
*
Työtehtävä
*

Pakolliset kentät * 

Työtä(än) arvostavalle ammattilaiselle

KJH-Comp on ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa niin yksittäiset levyosat kuin valmiit kokonaisuudet tuotantotiloissaan Alahärmässä. Työllistämme n. 50 ohutlevymekaniikan ammattilaista, jotka työskentelevät mm. särmääjinä, hitsaajina, laserin operoijina, ohjelmoijina, valmistuspäällikköinä, tuotannon suunnittelijoina ja tarjouslaskijoina.

 

Päivitämme konekantaamme jatkuvasti vastaamaan markkinoiden viimeisintä teknologiaa, joten meillä työn puitteet antavat ammattitaidon loistaa.

 

Olemme kiinnostuneita niin karaistuneista ammattilaisista kuin alanvaihtajistakin. Tärkeintä on kiinnostus omaan työhön ja ymmärrys siitä, mitä laatu merkitsee asiakkaalle niin lopputuotteessa kuin palvelussa.